202011jun

Kleine bijdrage, groot gebaar

202011jun

‘Iets’ doen om het leven van andere mensen leuker te maken. Daarom zijn we de Facilicom Foundation begonnen. Dat doel is in deze tijd actueler dan ooit. Veel mensen zijn extra geraakt door de coronacrisis. Mensen die het toch al moeilijk hadden. Mensen die eenzaam zijn. En mensen die dolblij zijn als iemand zich om hen bekommert, ook al is het maar met een kleine bijdrage.

Jouw kleine bijdrage is voor die ander een groot gebaar!

Dat is precies wat we deze zomer gaan doen met onze Foundation: een klein beetje zon in het leven van mensen brengen. En jij mag zeggen wie dat zijn. Iemand die je kent, of die bij je in de buurt woont. Voor iedereen stellen we 25 euro beschikbaar. Voor die 25 euro koop je iets waarvan jij denkt dat je hem of haar er een plezier mee doet: een bloemetje, iets voor hun hobby, speelgoed voor een kind, een maaltijd, een boodschappenpakket of wat je maar kunt verzinnen. Het enige wat we van je vragen: stuur achteraf een foto naar info@facilicomfoundation.nl samen met het bonnetje van wat je met die 25 euro hebt gedaan.

Actievoorwaarden

  • Dien je aanvraag in via onderstaand contactformulier. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen nemen we contact met je op en zullen we 25 euro aan je overmaken.
  • Het enige wat we van je vragen: stuur achteraf een foto, een stukje tekst én het bonnetje naar info@facilicomfoundation.nl 
  • Facilicom Foundation heeft voor deze actie een bepaald budget beschikbaar gesteld. Als dit bedrag bereikt is stopt de actie en kunnen aanvragen die dit bedrag overschrijven niet meer gehonoreerd worden.

De actie 'kleine bijdrage, groot gebaar' is inmiddels afgelopen.