Project aanmelden

Iedereen kent wel een goed doel dat best wat hulp kan gebruiken. Of een project dat je graag als vrijwilliger zou willen ondersteunen. Misschien wel bij jou in de buurt. Bij Facilicom Group kijken we ook naar de wereld om ons heen. En daarom steunen we dit soort initiatieven van jou en je collega's van harte: via de Facilicom Foundation.

Ken jij een inspirerend doel, project of initiatief in je eigen omgeving dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Laat het ons weten! Via onderstaand schema kun je nagaan of het project aan de voorwaarden voldoet. 

Voor Facilicom medewerkers

Een project kun je aanmelden via onderstaand aanvraagformulier. Houd er rekening mee dat aanvragen aan de voorwaarden moeten voldoen. Het bestuur van Facilicom Group Foundation beslist of een aanvraag gehonoreerd wordt.

Mocht je vrijwilligers nodig hebben bij je project, kun je dit bespreken met de Foundation, nadat je aanvraag is gehonoreerd. 

Tot € 500,-: 

  • Aanvraag: Korte omschrijving van het project en waar het geld voor nodig is.
  • Na afloop: Een aantal foto’s, een filmpje en/of een kort verslagje naar vermogen.

Van € 500,- tot max. € 2.500,-:Deze aanvragen betreffen altijd de betrokkenheid van tenminste twee medewerkers van de Facilicom Group.

  • Aanvraag: Korte omschrijving van het project en waar het geld voor nodig is.
  • Na afloop: Een aantal foto’s, een filmpje en/of een kort verslagje naar vermogen.

Van € 2.500,- tot max. € 5.000,-: Deze aanvragen betreffen altijd de betrokkenheid van tenminste twee medewerkers en een klant van de Facilicom Group.

  • Aanvraag: Korte projectplan met budget.
  • Na afloop: Een aantal foto’s, een filmpje en/of een verslag

Voor maatschappelijke organisaties

De Facilicom Group Foundation richt zich op kwetsbare groepen in Nederland en de aanvraag moet er dan ook op gericht zijn om deze groepen een inspirerende leefomgeving te bieden. We hebben bijzondere interesse in projecten die zich richten op de thema’s: Schoon, Veilig, Heel en Samen Eten.

De bijdrage van het fonds zal er primair op gericht zijn het initiatief/project te helpen zelfredzaam te worden. Het bestuur van de Facilicom Group Foundation beslist over het wel of niet toewijzen van ondersteuning aan ingediende projecten.

Bekijk alle voorwaarden hier.

Velden met een * zijn verplicht

Velden met een * zijn verplicht